Prøv vår søkemotor over og sammenlign priser på bilutleie for alle leiebil selskapene på Barcelona Lufthavn

Flyplassen i Barcelona

Barelona Internasjonale flyplass (BCN) er kjent som El Prat og er hovedflyplassen til storbyen Barcelona.  Den ligger et stykke utenfor byen og du kommer til sentrum med taxi, buss eller med leiebil. El Prat er Spanias nest største flyplass etter Barajas i Madrid. Den er base for flyselskapene Level og Vueling Airlines. Fra Norge flyr du hit via direkteruter med Norwegian og SAS. Flytid er ca 3 til 4 timer

Antall passasjerer: 52,6 millioner i 2019
Antall rullebaner: 3

De travleste rutene fra flyplassen er til Madrid, Mallorca og London. Norwegian er det åttende største flyselskapet her, det er en svært populær by for nordmenn å besøke.

Bilutleie på flyplassen

Alle de store internasjonale og spanske bilutleie firmaene har kontor på flyplassen. I Terminal 1 finner du samtlige på en lokasjon. I Terminal 2 har alle bilutleie leverandørene to kontorer, et i terminal T2B og et i T2C. Flyplassen er relativt liten og det er enkelt å finne frem til leiebilene. Følg skiltingen på flyplassen etter bagasjeutleveringen når du ankommer.

Tlf nr til de største:
Avis: 902108495
Europcar: 902105055
Hertz: 932983637
National Atesa: 935219095
Sol-Mar: 934788795

Husk å lese vår sjekkliste og våre tips for bilkjøring i Spania før du reiser. Vi har ingen skjulte kostnader og tilbyr egenandelsforskring for leiebil fra Barcelona Lufthavn.

Nyttige linker:
Josep Tarradellas Barcelona El Prat Airport | Aena

Josep Tarradellas Barcelona–El Prat Airport – Wikipedia

Lei din bil på Barcelona Lufthavn i dag!