Obligatoriske dokumenter:

Kreditt kort

Akseptert: American Express, Diners Club, MasterCard, Visa
Ikke akseptert: forhåndsbetalte kredittkort, Laser, Maestro eller debet kort.

Påse at du har nok dekning på kortet til å dekke ekstra tilbehør eller forsikringer som du har kjøpt.

Om du ikke har med et gyldig kreditt kort, eller ikke har dekning på kortet så kan utleiefirmaet nekte å utlevere leiebilen. I slike tilfeller så vil ikke tidligere innbetalt beløp bli refundert.

Identifikasjonspapirer

Du må ha med gyldig pass.

I tillegg så må du ha med kredittkort som er registrert på den som leier bilen/er hovedsjåfør.
I noen tilfeller så kan det hende at leiebilselskapet ønsker ytterligere informasjon på at adressen din er korrekt. Vi anbefaler at du tar med en strøm, mobil eller forsikringsregning for en slik eventuell bekreftelse.

Førerkort:

Du må ta med førerkort for alle som skal kjøre bilen. Om ditt førerkort ikke er utsted i Norge eller EU, så må du også ta med internasjonalt førerkort. Dette får du kjøpt hos NAF. www.naf.no
I EU og USA holder det normalt med norsk førerkort. Sjekk uansett på forhånd hva kravet er til det landet du skal reise til.
Om du har norsk førerkort og skal til Spania, da trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Om førerkortet ikke er i det latinske alfabet, for eksempel på arabisk, gresk, kinesisk, thai, osv – så må du fremskaffe internasjonalt førerkort.

Leiebil bekreftelsen

Ta med en utskrift av leiebil bekreftelsen. Ta også med en kopi som du oppbevarer i bagasjen din.
Om du ikke har med denne bekreftelsen, kan den lokale leiebil agenten kreve kompensert leien for full rate eller for lokale rater.
Bekreftelsen er din garanti på at leien er betalt, og det fremkommer også hva tilvalg som du ikke har betalt og som skal betales lokalt.

Vennligst merk: Leiebilspania og Cartrawler er ikke ansvarlig for overbelastning fra leiebilselskapet om du ikke har presentert de riktige dokumenter, ikke har dekning på kredittkortet, dokumenter ikke er gyldig, osv.

Her kan du laste ned vår gratis sjekkliste som du kan printe ut:   SJEKKLISTE